צוות המקצועי

נמשיר הינה חברה משפחתית השמה דגש מיוחד על מקצועיות גבוהה של עובדיה, אשר מגובה בניסיון רב שנים בתחום ייצור מזון תהליכי.  

עמית אינברט מהנדס כימיה

הינו בעל ניסיון רב בהנדסה תהליכית, מיצוי חלבונים, וחומרי תזונה מצמחים. ובעל תואר בהנדסה כימית ותואר שני במנהל עסקים. בעבר עבד עמית אינברט בענף ההייטק ולאחר מכן חזר לעבוד בענף ייצור מזון תהליכי. בין היתר עבד בחברת סולבר במשך 9 שנים כמנהל פיתוח ומנהל מחלקת אקסטרוזה, ובנוסף תיכנן ובנה מפעל מיצוי איזו-פלבון מסויה.

שלמה אינברט – מומחה בתחום השמנים

שלמה אינברט פעיל בתחום ייצור המזון כבר יותר מ- 40  שנה, והחל את דרכו כמנהל ייצור במפעל תבלין. לאחר שמפעל תבלין נסגר הקים חברה עצמאית אשר התמחתה בהעתקתם של מפעלים. בנוסף, כחלק מפועלו בנה שלמה אינברט מפעל זיכוך ומיצוי שמנים שנרכש בהמשך על ידי חברת סולבר, בה הוא הועסק כמנהל אגף שמנים. ליווי וייעוץ בענף השמנים הפכו להתמחותו העיקרית, בה הוא ממשיך לעסוק באופן עצמאי .